miércoles, 24 de julio de 2013

NEVADA HISTORICA EN CATARROJA

ESTA FOTO ES DE MARÍA VICTORIA SELMA PUCHALT, ES LA DE UNA NEVADA, ALLÁ POR LOS AÑOS CUARENTA, QUE DE LA FECHA NO ESTAMOS SEGUROS, POR LA ZONA DE LA ESTACIÓN DE TREN, EN ELLAS ESTA SU MADRE VICTORIA PUCHALT ALAPONT.
EL PAISAJE ES PRECIOSO.
SI ALGUIEN RECUERDA ESTA NEVADA Y TIENE MAS FOTOS, ESTA SERVIDORA TENDRÍA MUCHO GUSTO EN PUBLICARLAS

FOTO CERCANA A LA ESTACIÓN DE TREN EN CATARROJA Y DETRÁS DE LAS CHICAS SE PUEDE VER UN COCHE SEPULTADO POR LA NIEVE.
GRACIAS MARÍA VICTORIA POR ESTAS FOTOS QUE DOCUMENTAN GRAFICAMENTE EL FRIÓ QUE DEBIERON PASAR NUESTROS ANTEPASADOS POR ESOS DÍAS

5 comentarios:

  1. NEVADA EN CATARROJA, AÑOS CUARENTA, FOTOS DE MARIA VICTORIA SELMA

    ResponderEliminar
  2. Hola:

    He estat fullejant el vostre blog i la veritat , cal donar l'enhorabona per la quantitat de material i d'història del nostre poble que s'hi pot trobar i que no és fàcil d'aconseguir per altres mitjans.

    Des de fa una temporada, he tingut la oportunitat de visitar altres pobles del País Valencià i veig, amb enveja sana, com conserven la seua idiosincràsia i les seues tradicions d'una manera més satisfactòria de com ho fem al nostre poble. Molt probablement la proximitat amb la Ciutat de València i la diversitat de gents de diverses procedències ha acabat per despersonalitzar-nos un poc, al cap i a la fi, tot té una part bona, i una part mala.

    Amb les dades que aporteu al vostre blog demostreu que a Catarroja també tenim eixa idiosincràsia i eixes tradicions pròpies inherents a tot poble diferenciat i que cal conservar-les i promocionar-les abans de no perdre-les o diluïr-les per sempre en altres alienes.

    Continueu amb la vostra tasca per la memòria del nostre poble.

    Salutacions.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. GRACIES PER LES TEUES PARAULES, JO SOC UNA DONA QUE SE OCUPA DE SA CASA PERO FA CASI TRES ANYS EN VAREN TALLAR UN DIT I TINGUI QUE FER REPOS, I ES CUANT VAIG CREAR EL BLOG PER A FICAR TOTA L'INFORMACIO QUE TINC EN BAULS, MALETES, CARPETES....
      ESTIC FELIÇ DE FER PASAR MOMENTS BONICOS A LE GENT
      MOLTES GRACIES

      Eliminar
  3. Yo no recuerdo que mi madre contase que sobre los años 40 nevase en Catarroja, yo nací en agosto del 58 y mi madre contaba que en el invierno cayó una importante nevada y que yo me puse malita y me tuvo que llevar al médico con nieve mas arriba del tobillo.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. EN EL 60, EN ENERO HUBO UNA GRAN NEVADA, SEGURAMENTE SERIA ESA LA QUE TU VIVISTE I TE ENFERMO

      Eliminar